Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Lelo Billy

Lelo Billy

Lelo Billy

Hledáte luxusní a jedinečnou hračičku, se kterou byste si mohli dopřávat masáž prostaty? Je tu pro vás pomůcka od špičkového výrobce. Je jí Lelo Billy.

Parametry Lelo Billy

Stroje na masáž prostaty Lelo Billy má délku 17 cm, z toho se dá využít 11 cm. Maximální průměr vibrátoru činí 3 cm. Je vibrační a má několik rychlostí.

Masturbátor je ze středně měkkého materiálu, je voděodolný, je na jednu akumulátorovou baterii, svým tvarem nepřipomíná penis a váží 82 gramů.

 

Blíže o Lelo Billy

Lelo Billy představuje luxusní hračičku. O tom vypovídá i výrobce LELO, který dominuje v erotickém průmyslu. Jde o švédskou firmu.

Lelo Billy je pomůcka pro muže i ženy. Je určený k análnímu použití, takže si s ním mohou užívat i ženy, které mají rády anální hrátky.

Lelo Billy dostanete v luxusní krabičce. Masturbátor vás zaujme svým neobvyklým tvarem, který je však velmi funkční.

Lelo Billy má celou řadu vychytávek. Zalíbí se vám zámek klávesnice či podsvícený displej.

Erotická pomůcka má pět pulzních programů. Můžete si je volit, jak se vám zlíbí. Dosáhnete díky nim úžasného vzrušení a uvolnění.

Vibrátor nesplňuje jen svou praktickou funkci, je i designově velmi kvalitním kouskem. V balení s ním dostanete nabíječku, dárkovou krabičku a saténový sáček.

Vynikající je i materiál, ze kterého je vibrátor vyrobený. Jde o kombinaci dvou materiálů:

  • klinický silikon: Tento silikon je stoprocentně nealergenní. K pokožce je velmi citlivý a je chuťově i pachově neutrální. Vyznačuje se jemností, měkkostí, ale zároveň je také pevný. Rychle se přizpůsobuje tělesné teplotě.
  • PC-ABS: Představu jeden z nejpoužívanějších průmyslových termoplastů. Má mnohé pozitivní vlastnosti. Vyznačuje se výjimečnou silou a tepelnou odolností.

Nechte se zlákat i vy touto jedinečnou erotickou pomůcku od proslulého výrobce LELO.


Diskuse (9 komentářů)

Jitka, (22. 01. 2013 12:50) Reagovat
Univerzální vibrátor a zároveň masturbátor pro muže? Zajímavé, ale funkce to má fakt dobrý a vzhled se mi také líbí. Vážně o něm uvažuju. Je to luxusní kousek. Ovšem s partnerem bych se o něj rozhodně nedělila.
Tereza, (10. 04. 2013 06:47) Reagovat
Mě se také hodně líbí a je od značky, která vyrábí fakt luxusní vibrátory...
Pavlína, (07. 05. 2013 06:52) Reagovat
Od téhle značky mám také doma vibrátor a jsem s ním naprosto spokojená. Je to s ním úžasný a líbí se mi hodně i vzhledově.
Vilma, (10. 06. 2013 08:45) Reagovat
Vibrátory od tohohle výrobce jsou fakt luxusní. Nejenže většinou mají hodně funkcí, ale hrozně moc se mi líbí i jejich design. Povedené hračky.
sandra, (04. 07. 2013 06:46) Reagovat
Mě se líbí už svým jednoduchým a pěkným vzhledem. Asi si ho vyberu. také mě zaujalo, že je univerzální, ale stejně by ho partner nechtěl půjčit.:)
Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Masáže prostaty
Kontakty